Cumhuriyet Ortaokulu


Vizyon: Öğrenmeyi temel bir ihtiyaç olarak kabul eden ve öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatı veren kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Eğitimdeki gelişme ve yenilikleri takip ederek kurumumuzun ve çalışanlarımızın verimliliğini artırmak Öğrencilerimizi Ülkemizin ihtiyaç duyduğu birey haline getirmek Velilerimizin ve etkileşimde bulunduğumuz kişilerin eğitim önemi ve gerekliliğine daha duyarlı olmalarını sağlamak.

Başarılar: Okulumuz 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında SBS yerleştirme sonuçları: Fen Lisesi:6 Anadolu Öğretmen Lisesi:11 Sağlık Meslek Lisesi:5 Anadolu Lisesi:16 Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi:3 Anadolu İmam Hatip Lisesi:1 Ticaret Meslek Lisesi:1 Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi:4

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:25-14:55
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Masa Tenisi ve Kros takımları bulunmaktadır. Masa Tenisi, Voleybol, Futbol, Basketbol, Kros, Badminton, Hentbol, Badminton Ve Dart turnuvaları öğrencilerimiz arasında her yıl düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4007- 2019 Çağrı Dönemi kapsamında kabul edilmiş olup yürütücülüğünü ve atölye liderliklerini okulumuz öğretmenleri gerçekleştirmiştir. TÜBİTAK 4006-2014 yılından beri her yıl projelerimiz kabul edilmiş bulunmaktadır. e-Twinnig "Kitap Okuyan ´EN´ler" Projesi devam etmektedir. Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında "Fuat Sezgin" Projesi gerçekleştirilmiştir. DAP-Muradiye Kodlama Merkezi Projesi okulumuzda sürdürülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ projesi kapsamında il Milli Eğitim Müdürlüğümüzce akredite okuluz.
Diğer Hususlar: Turmepa ´nın düzenlediği "HAYALLERİM VAN GÖLÜ KADAR BÜYÜK " resim yarışmasında Van ilinde birinci ikinci ve üçüncülük ödülünü aldık.

Telefon - 0530 460 15 65

Belgegeçer - (432) 451 5001

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://vanmuradiyecumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - YENİŞEHİR MAH. ÖZGÜRLÜK CAD. CUMHURİYET ORTAOKULU B BLOK NO 60/1 MURADİYE / VAN

Öğretmen :30
Öğrenci :403
Derslik :32
Toplantı Salonu :1
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1112
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Muradiye

Adres - YENİŞEHİR MAH. ÖZGÜRLÜK CAD. CUMHURİYET ORTAOKULU B BLOK NO 60/1 MURADİYE / VAN

Ulaşım Ulaşım ilçelere dolmuşlarla sağlanmaktadır. İl merkezine ulaşım Van Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri ve dolmuşlarla sağlanmaktır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup okula yürüme mesafesindedir. Van il merkezine 80 km uzaklıktadır.(Yaklaşık 1 saat)